fbpx

Mi a Tatabánya Kártya?

A Tatabánya Kártya egy sajátos kedvezménykártya, melynek segítségével:

 

  1. Ingyenes a parkolás a városközpontban kialakított fizetőparkoló övezetben.
  2. Kedvezményes belépőjegyet válthat városunk több intézményében, kedvezményesen vásárolhat vagy vehet igénybe szolgáltatásokat a kártya elfogadóhelyi partnereinél.

 

 

A Tatabánya Kártya célja, hogy a helyi lakosok számára előnyt biztosítson városunkban, hogy a tatabányaiak érezzék: itthon vagyunk.

A Tatabánya Kártya éves díja 2950 Ft az első évre, megújítási költsége 1950 Ft. A kártya a kiváltástól számított 12 hónapig érvényes.

PARKOLÁS

Tatabánya útjait és parkolóit nem csak a tatabányaiak, hanem a más településekről érkezők is igénybe veszik. Az utak és parkolók fenntartását ugyanakkor a tatabányai adófizetők finanszírozzák. A közteherviselés kiszélesítése érdekében, a tatabányai lakosok díjmentességének megőrzése mellett, szükséges a fizető parkolás bevezetése a belvárosban. Tatabánya Kártya birtokosok számára azonban a parkolás 2012. július 1. után is ingyenes maradt. A díjmentességhez a kártyával rendelkezőknek a Parkolási Ügyfélszolgálaton 2012. június 1-jét követően regisztráltatniuk kell a járműveket. Ez a regisztráció díjmentes!

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata a tatabányai állandó lakcímmel rendelkezőknek mentességet biztosít a díjfizetés terhe alól. A lakosok -amennyiben kiváltják a Tatabánya Kártyát- a kártyájukhoz egy saját vagy a velük egy lakcímen élő közeli hozzátartozójuk (aki egyben az üzembentartója a gépjárműnek) regisztrálhatnak. A regisztrációt követően a várakozás minden díjfizető parkolási zónában, minden időszakban ingyenes.

Fontos! A Tatabánya Kártya kiváltása önmagában még nem jogosít fel díjmentes várakozásra, a díjmentességhez a Parkolási Ügyfélszolgálaton szükséges regisztráltatnia a járművet.

https://tatabanya.hu/varosunk/parkolas

 

KEDVEZMÉNY

a Tatabánya Kártya segítségével kedvezményes belépőjegyet válthat városunk több intézményében, kedvezményesen vásárolhat vagy vehet igénybe szolgáltatásokat a kártya elfogadóhelyi partnereinél.

Legyen Ön is partnerünk, hiszen az elfogadóhelyi partnerek számára a csatlakozás ingyenes.

Elfogadó partnerré váláshoz az Önkormányzat és a Szolgáltató között Szolgáltatói szerződés megkötése szükséges. A Szolgáltatói szerződés a Kártya Szabályzat részét képező Regisztrációs Űrlap kitöltésével és cégszerű aláírásával jön létre.

Az aláírt Űrlapot a Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata Gazdaságfejlesztő Szervezetéhez (GFSZ Nonprofit Kft., 2800 Tatabánya, Szent Borbála út 1. Tel/fax: 34/785-580, 785-919) kérjük visszaküldeni, melyről az Elfogadó partner/Szolgáltató minden esetben visszaigazolást kap.

 

TATABÁNYA KÁRTYA IGÉNYLÉSE:

Kártyák a Tatabánya Kártya ügyfélközpontban igényelhetők,

Személyesen:
2800 Tatabánya, Szent Borbála tér 1. – Vértes Agorája épülete, földszint
Tatabánya, Szent Borbála tér 1.

Nyitvatartás:
HÉTFŐ-PÉNTEK: 10:00-19:00
SZOMBAT:  10:00-17:00
VASÁRNAP: 10:00-13:00
EBÉDSZÜNET: 13:00-13:45

 

Kedves Látogatónk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy A Vértes Agorája 2024. március 15., 29., 30. 31-i napokon ZÁRVA tart.

2024. április 1-én, a húsvéti rendezvény ideje alatt 13-17 óráig A Vértes Agorája és a jegypénztár NYITVA tart.

Megértésüket köszönjük!

 

Interneten keresztül: az alábbi űrlap kitöltésével.

A kártyadíj banki átutalásához szükséges számlaszám:

MKB Bank 10300002-10592029-49020120

A kedvezményezett neve: Agora Nonprofit Kft.

Közlemény: kérjük, a közeleményben a telefonszámát tüntesse fel !

Megjegyzés rovatban kérjük tüntesse fel a Tatabánya Kártyát igénylő nevét és lakcímét és az igénylés dátumát (abban az esetben is, ha az megegyezik az összeget utaló nevével és az utalás dátumával).



 

TÁJÉKOZTATÁS KÉRÉSE:

Tatabánya Kártya telefonszám: (+36 34) 688-100

e-mail: ugyfelszolgalat@tatabanyakartya.hu